2012. november 20., kedd

Esküvői dekoráció - fűszernövényekkel!

Egy fűszernövényes oldalon mi mással is ajánlhatnánk az esküvői asztal díszítését, mint friss, életerős, cserepes zöldfűszerekkel?

Az ötlet sajnos nem tőlünk származik, pedig szívesen learatnánk a babérokat, de be kell valljuk, hogy a megkeresés Zsófitól, a menyasszonytól érkezett, mely szerint a díszített asztalokra fűszernövényeket rendeltek, mellyel egyben a köszönőajándékok kérdését is megoldották, ugyanis a vendégek távozáskor egy-egy szép, dús fűszernövénnyel lettek gazdagabbak. Zsófit idézve: "Azt gondoltuk, hogy marad egy pár nekünk is, de bizony mindet elvitték a vendégek! Már a vacsora közben nagyban ment a cserebere, hogy ki melyiket szeretné. :D ".

És hogy mire van szükség a megvalósításhoz? A kiválasztott növényeken kívül a cserép díszítésére szolgáló csomagolóanyagra, illetve a megajándékozott nevével felcímkézett jelzőtáblára. Egyszerűen, egyedien, ahogy az nekünk tetszik, például így:



Nagyszerű ötlet, elegáns kivitelezés és maradandó élmény mindenki számára! Kedves Zsófi és Csabi, ezúton is gratulálunk Nektek, és köszönjük, hogy a mi növényeinket választottátok erre a jeles alkalomra!